Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi

Telefon : 0252 319 25 26
Belgegeçer : 0252 319 52 12
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://agarkal.meb.k12.tr
Adres : Cevat Şakir Mahallesi Zakkum 1504 Sokak Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu Karşısı No 8 Gümbet/Bodrum/MUĞLA
VİZYON : Büyük Önder ATATÜRK ve Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkelerini en iyi şekilde benimseyen, alanına hâkim, başarılı kadrosuyla eğitim öğretim faaliyetlerini en doğru ve etkili şekilde kullanan bir Eğitim Öğretim Kurumu olmak. Üst öğretime yüksek başarı oranıyla öğrenciler göndererek, Bodrum’un sadece bir tatil beldesi olarak değil, eğitim öğretimle de fark yaratacak bir belde olduğunu kanıtlamak. Hedeflerinin ne olduğunu iyi benimsemiş ve benimsetmiş bir kurum olarak onları gerçekleştirmek konusunda yaptıklarımız ve yapacaklarımızla ne kadar kararlı olduğumuz ispatlamak. Başarı ve performansın objektif olarak değerlendirileceği koşullar yaratarak, öğrencilerimizi ulaşabilecekleri en iyi düzeye getirerek, seçtiği alanlarda etkin birer birey olmalarını sağlamak.
MİSYON : Bütün Kadrosuyla eğitim-öğretim faaliyetlerini en iyi ve etkili şekilde kullanıp; Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkelerini en iyi ve doğru şekilde; yorulmadan, özveriyle uygulayarak öğrencilerimizi Büyük Önder Atatürk’e, ülkesine, kültürüne ve geleneklerine bağlılığından ödün vermeyen; başkalarının kendisinden farklı olduğunun bilincinde; anlayışlı, mantıklı ve insan haklarına saygılı; değişen ve gelişen dünyada fark yaratıp, yeni yollar açacak; büyük düşünen, gerçekçi planlar yapıp her birini gerçekleştirebilecek güce ve inanca sahip; dürüst, ahlaklı, disiplinli, çalışkan, kendine güvenen, başarılı bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Mezun olup sınava giren 68 öğrencimizden 35´i bir üst öğrenim kurumuna yerleşmiştir. Ayrıca il ve il dışı spor müsabakalarında şu başarılar elde edilmiştir: 27 Aralık 2011 Atatürk Yol Koşusu Genç Kızlar İkinciliği, 5-6 Haziran 2010 Okullar ve Belediyeler arası Türkiye Hapkido Şampiyonası üçüncülüğü, 2009-2010 27 Aralık Atatürk Koşusu Genç Kızlar İkinciliği elde edilmiştir.

Öğretmen :35
Öğrenci :602
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30 - 15.45
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 100 km, ilçeye 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :